Mbështesim Zhvillimin Profesional të Drejtuesve

Programi është i një cilësie shumë të lartë dhe është bazuar në modelin e suksesshëm të Institutit “Avney Rosha”, në Izrael, për trajnimin dhe certifikimin e drejtuesve të IAPU, duke u përshtatur me nevojat dhe standardet më të fundit të drejtuesve të IAPU në Shqipëri.

Shkolla e Drejtorëve e IAPU mbështet zhvillimin profesional të drejtuesve të Institucioneve të Arsimit Parauniversitar publik dhe privat, përmes administrimit të dy Programeve kryesore:

csl
Certifikimi për Drejtues IAP
Certifikimi për Drejtues IAP
Programi për zhvillim profesional të vazhduar
csl
Programi për zhvillim profesional të vazhduar
Programs
CSL Publikime dhe Politika
Baza Ligjore
Baza Ligjore
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
Botime
Botime
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
Raporte dhe studime
Raporte dhe studime
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
Udhëzime
Udhëzime
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
Qëndro në Kontakt
Na ndiq në Rrjete Sociale Shkolla e Drejtoreve
Apliko në Program

Përpara se të nisni aplikimin online, sigurohuni që të gjithë dokumentet t’i keni të skanuara në format elektronik. Mund të na shkruani në: info@csl.edu.al