Zhvillimi profesional nga Shkolla e Drejtorëve

Programi i trajnimit për zhvillim profesional të vazhdueshëm profesional (CPD) është një program fakultativ, i konceptuar për tu shërbyer të gjithë grupeve të mësuesve, drejtorëve dhe zv/drejtorëve në shkollat e arsimit parauniversitar.

Ky program përfshin tema për mësuesit që sapo kanë filluar karrierën e tyre, drejtuesit e departamenteve që aspirojnë të jenë drejtorë dhe drejtorë me përvojë që duan të rriten profesionalisht.

Programi përbëhet nga katër (4) module, duke i dhënë mundësinë e rritjes profesionale sipas nevojave të gjithë mësuesve dhe drejtuesve të shkollës. Modulet përfshijnë katër ndërhyrje të tilla si:
  1. Horizonte të reja – program për mësuesit që janë në fillim të karrierës së tyre;
  2. Të mësosh të udhëheqësh – programi për menaxhimin e nivelit të mesëm, ku përfshihen mësues, drejtues të departamenteve, ose aspirantë për të qenë drejtorë.
  3. Programi i drejtimit (lidershipit) për drejtorë në detyrë – një program hyrës për drejtorët me një përvojë 1-3 vjet në udhëheqje.
  4. Nga mirë në të shkëlqyer – program i udhëheqjes për drejtorë me përvojë të gjatë pune.

Programi i trajnimit për zhvillim profesional të vazhdueshëm ka një grup modulesh të akredituara që zhvillohen nga trajnerët e zgjedhur.

Module
Trajnerë
Të trajnuar

Programi i Trajnimit për Zhvillim të Vazhdueshëm Profesional (CPD)

Mësues

shiko më shumë

Programi i Trajnimit për Zhvillim të Vazhdueshëm Profesional (CPD)

Drejtues

shiko më shumë
Apliko në Program

Përpara se të nisni aplikimin online, sigurohuni që të gjithë dokumentet t’i keni të skanuara në format elektronik. Mund të na shkruani në: info@csl.edu.al

Procedura e aplikimit
programe të tjera Programi i Trajnimit të Detyrueshëm (CTP) përgatitor për drejtues të IAP
lexo më shumë
Qëndro në Kontakt
Na ndiq në Rrjete Sociale Shkolla e Drejtoreve