Autorë shqiptarë
ROBO, MARSELA, Sigurimi i cilësisë dhe efektiviteti i arsimit profesional : Studim redaktore shkencore Nikoleta Mita, , SHB Mirgeeralb, Tiranw, 2015, 120 faqe, me il , ISBN 9789928072993 Tit. në kopert. : Cilësia dhe efektiviteti : sfidat e Arsimit& Formimit Profesional në Shqipëri
Shiko më shumë
Autorë të huaj
NUISSL, EKKEHARD; PEHL, KLAUS Arsimi profesional në Gjermani : Një portret përktheu Ardian Klosi, redaktor Jochen Blanken, Sokol Avxhiu, SHB K&B, Tiranë, 2005, 85 faqe, ISBN 9994371800
Shiko më shumë